НАЧАЛО · ЗАКОНИ · ФОРУМ · ЕЛЕКТРОННА ПОЩА · МКБППМН · ЦКБППМН · УЧИЛИЩА · ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО · ЦОП · · ОбКБППМН-ПловдивTuesday, February 21, 2017
Управление
НАЧАЛО
СТАТИИ
ЧЗВ
ДЕЙНОСТ НА МКБППМН
НОВИНИ
УЕБ ВРЪЗКИ
ЗА ДЕЦАТА
ВРЪЗКА С НАС
ФОТОГАЛЕРИЯ
ТЪРСЕНЕ
ЕЛЕКТРОННА ПОЩА
ОНЛАЙН ИГРИ
НЕ СЕ СЪРДИ ЧОВЕЧЕ И ДРУГИ ИГРИ
ТУРИЗЪМ
ХОРОСКОПИ
ГАДАТЕЛ
ВИЦОВЕ
НАПРАВИ СИ ТЕСТ
БЪЛГАРСКИТЕ ИМЕНА
ВРЕМЕТО


Потебители на линия
Гости на линия: 1
Няма членове на линия

Регистрирани потребители: 114
Най новият потребител: jlgg
Теми във Форума
Последни теми
decatainie.hisar.inf...
Горещи теми
decatainie.hisar.... [0]
Последни статии
Функции
Закон за за...
Минимални ...
Конвенция ...
ПРАВИЛНИК ...
Случайна снимка


Изложба по проект "За по-чист и по-красив свят"2008г.
Last Seen Users
lzm 1 week
jlgg 1 week
redball4 1 week
minecraft 5 weeks
2017116yuanyuan 5 weeks
unblocked 5 weeks
Ysabel 6 weeks
qwer123 6 weeks
Myloveryou520 9 weeks
lcklck16 9 weeks
Добре дошъл
МЕСТНА КОМИСИЯ ЗА БОРБА СРЕЩУ ПРОТИВООБЩЕСТВЕНИТЕ ПРОЯВИ НА МАЛОЛЕТНИТЕ И НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ ПРИ ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ ГР. ХИСАРЯ

КОНТАКТИ :

гр.Хисаря , обл.Пловдив    ул.Ген.Гурко №14

тел.0337/62180 вътр.154    

SKYPE : mkbppmn ; Емайл:obkbppmn@abv.bg

При проблеми със сайта моля пишете на емайл:

obkbppmn@abv.bg или в чат формата на сайта!


Благодарим ви че ни посетихте !


Последно активни теми от форума
Форум Тема Отговори Последен отговор
Правила на форума decatainie.hisar.info - Glo... 0 francisfarew 30-06-2013 23:23
Национално съвещание на ЦКБППМН 2012г.
Новини
За поредна година ЦКБППМН проведе националното съвещание на местните комисии в град Хисаря. И двата работни дни 21 и 22 юни близо 150 секретари на местните комисии имаха удоволствието да чуят интересни факти относно радикализацията и екстремизма. Експерти от ДАНС представиха филм за добрите практики от чужбина по темата. Решаване на казуси споделяне на иноватини практики и положителен опит от дейността на местните комисии, предложения и организационни въпроси намериха своето място на дневния ред на семинара. Във вторият работен ден силен интерес предизвика презентацията на о.р.майор Васил Христов- заместник председател на Алианса на българските командоси. С чувство на хумор с въвеждане на емоционални паузи, с примери от живота на командоси спечели симпатиите на аудиторията и беше поздравен с бурни аплодисменти за своята презентация "Млад командос". Една програма, която има какво да даде на подрастващите- родолюбие, изграждане на умения за справяне и оцеляване сред природата, дисциплина, отговорност, умения за работа в екип и изпитване на удовлетворение от това. Все фактори, които са изключително важни и необходими за всяка една личност.

автор: Надие Карагьозова- секретар на МКБППМН гр. Кубрат
14-февруари- празниците "Трифон Зарезан" и "Свети Валентин"
Графика

Красиви ангели със сребристи крила, въоражени със стрелите на Амур, посрещаха в неделния ден гостите и жителите на Хисаря. Инициативата, в която се включиха доброволците от Центъра за обществена подкрепа, отбеляза ден по-рано празникът на Трифон Зарезан и Свети Валентин.

В конкурса за най-дълга целувка победител тази година стана заместник- кметът на общината инженер Пенка Ганева.


На стената на любовта вицекметът написа- пожелавам на всички много любов и опиянение. Обичам хората на Хисар, обожавам града и съм опиянена от живота - отправи послание Ганева.

Неин партньор в целувката беше доброволецът от ЦОП Георги Димитров. Имаме 25 доброволци и много желаещи да станат такива. Поемаме инициативи на всички празници- разказа директорът на Центъра Боряна Илиева. Цял предиобед вчера тя, координаторът на младите хора Цветелина Пенева и амурчетата черпиха с вино гостите и гражданите на Хисар. С дълга стрела миинаващите улучваха някой от многобройните балони, от които изскачаше любовно послание.

Огромно сърце от балони предаде допълнителна атмосфера на двойния празник.
На 14 февруари местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните с партньорството на Центъра за обществена подкрепа и РИОКОЗ град Пловдив организира сред училищата в общината конкурс за валентинки. Участваха 206 ученика. Комисията по оценяване на валентинките беше съставена от местни художници, поети и представители от РИОКОЗ. Всички валентинки бяха толкова уникални сами по себе си, че на комисията по оценяване и беше много трудно да определи първите три места. Класирането бе разделено на две възрастови групи от 1 до 4клас и от 5 до 12клас. Всички участвали в конкурса получиха награди осигурени от МКБППМН.

1-ви Декември-международен ден с болестта СПИН
Новини
СЪОБЩЕНИЕ
 
  
    На 30 ноември 2010г. от 10.00ч. до 14.00ч. ще се проведе безплатно изследване за СПИН от лаборанти на РИОКОЗ – гр. Пловдив по случай 1-ви Декември – Международен ден за борба със СПИН.

    Изледването ще се проведе във Центъра за обществена подкрепа- гр. Хисаря,  (бившото квартирно бюро срещу ЖП гарата).

   Инициативата се провежда съвместно с Местната комисия за борба с противообщетвените прояви на малолетни и непълнолетни към община Хисаря и РИОКОЗ гр. Пловдив

 

Изследването е напълно анонимно и безплатно за всички.

Заповядайте!!!

Излезе от печат нова детска книга на Борко Бърборко

Нова детска книга от Борко Бърборко — "Свири, щурче"


Излезе от печат нова детска книга на Борко Бърборко."Свири, щурче" съдържа множество стихчета с разнообразна тематика, както и гатанки за цифри, букви, животни, растения и други. Книгата е подходяща и за деца от предучилищна възраст с учебна цел.Вижте още:
Борко Бърборко представи своите нови детски стихчета и гатанки в град Хисаря
Излезе първата книга със стихчета от Борко Бърборко
Прякори
Горско другарче


Борко Бърборко представи своите нови детски стихчета и гатанки
Новини

Борко Бърборко представи своите нови детски стихчета и гатанки в град Хисаря

На 21.04.2010 г. в детския отдел на градската библиотека при читалище "Иван Вазов" - гр. Хисаря Борко Бърборко представи свои нови стихчета и гатанки за деца, включени в предстоящи за издаване детски книжки.
Срещата, на която присъстваха деца от І до ІІІ клас на СОУ  "Христо Смирненски" гр. Хисаря и бе организирана в рамките на Седмицата на детската книга, премина при голям интерес.
Всички много се смяха и забавляваха, слушайки четените от Борко Бърборко стихчета и гатанки.
За най-активните имаше и награди.

Излезе първата книга със стихчета от Борко Бърборко

31 май- Световен ден без тютюнопушене

“МЛАДИТЕ ХОРА-НЕЗАВИСИМИ ОТ ТЮТЮНА” е мотото

на тазгодишния 31 май - СВЕТОВЕН ДЕН БЕЗ ТЮТЮНОПУШЕНЕ

Дейностите на МКБППМН и РИОКОЗ по този повод имат за цел да въздействат върху поведението и нагласите на пушачите, чрез предоставяне на информация относно

  • вредното въздействие на тютюнопушенето,
  • позитивите за здравето в случай на отказване от цигарите и
  • възможностите за преодоляване на тютюневата зависимост.
  • В училищата в общината ни се проведоха беседи по темата изнесени от представители на МКБППМН. На 28 април се проведе турнир по баскетбол в СОУ "Христо Смирненски" между отборите на Хисаря и град Карлово. Обявен е конкурс за презентации по темата. На 31 май от 11часа в туристическият център на град Хисаря ще бъдат представени първите 10.

22 април- Световен ден на Земята

ImageИзменението на климата за трета поредна година е водеща тема на международната кампания посветена на Деня на Земята - 22 април 2008 г., организирана от Международната мрежа за Деня на Земята.

Тазгодишните прояви по повод на Деня на Земята се очаква да бъдат най-внушителните, откакто се отбелязва този ден (1970 г.). От Токио до Того – милиони хора по света от над 170 държави ще се обединят под мотото за 2008 г. – „Климата: зов за помощ”.

По случай световният ден на Земята 22.04.2010г., МКБППМН съвместно с РИОКОЗ град Пловдив и ЦОП Хисаря организираха кампания под надслов „Земята люлка на живот”. Организира се конкурс за рисунка, в който участваха учениците от всички училища в Община Хисаря. Със своето участие всяко дете даде частица от себе си за по-добър живот на земята, за мир и хармония между хората и подаде своята ръчичка за един по-добър живот, без агресия и насилие. На комисията по оценяване на рисунките беше много трудно да избере от всички 96 рисунки първите 6. Всяка една рисунка сама по себе си бе уникална и изпълнена с много положителна емоция. Много пъстри тонове са използвани във всички рисунки, от всяка рисунка лъха топлота и ангажираност на детето към света, който го заобикаля.

Първото място спечели рисунката на Величка Пашкулова от седми клас на СОУ „Христо Смирненски” град Хисаря. Тя получи награда- Луксозно издание на „Илюстрован световен атлас”.

-второ място спечели Невена Попова от 7клас на СОУ „Христо Смирненски” град Хисаря

-трето място спечели Мартин Кръстев от 3кл. На СОУ „Христо Смирненски” град Хисаря.

-четвърто място спечели Даниела Димитрова 6кл. На ОУ „Христо Ботев” село Красново, община Хисаря

-пето място спечели- Гергана Цъцарова 6кл. На ОУ „Христо Ботев” село Красново, община Хисаря

-шесто място спечели- Бистра Ковачева 6кл. ОУ „ Васил Левски” град Хисаря. Всички те получиха глобус  на земното кълбо, а останалите участници в конкурса получиха поощрителни награди -рисувателно блокче с материали за рисуване. Наградите бяха осигурени от МКБППМН община Хисаря.

Децата от първи клас на СОУ „Христо Смирненски” и предучилищната група от ОЗД „Мечо Пух” засадиха по едно дръвче в парк „Момина баня”. Всяко дете искаше да пипне дръвчето и да участва в засаждането му. След като ги засадиха, децата си обещаха да идват периодично да се грижат за дръвчето си и да го наблюдават как расте.

 
22 март- Световен ден на водата
Новини
На 22 март целият свят отбелязва Световния ден на водата. МКБППМН със съдействието на Центъра за обществена подкрепа и РИОКОЗ град Пловдив  организира кампания с мото- "Водата извор на живот". Обявен бе конкурс сред всички училища в общината за есе и стихотворение по темата. Класирането се проведе на 19 март в ЦОП от 11.00 часа. Всички участници получиха за награда по едно луксозно издание  на Енциклопедия. В комисята за оценяване бяха поканени литератори, поети, специалисти в тази област.
-първо място категория ЕСЕ спечели Десислав Стоянов 5 клас ОУ "Климент Охридски" град Хисаря.
-второ място категория ЕСЕ спечели Геро Джиджев 5 клас ОУ "Христо Ботев" село Паничери.
-трето място категория ЕСЕ спечели Росица Сърванска 5 клас СОУ "Христо Смирненски" град Хисаря.
Първото място за категория стихотворение грабна Ивелина Стоянова Атанасова 5а клас СОУ "Христо Смирненски".
14 февруари- Денят на влюбените

Много държави по света отбелязват 14 февруари като Ден на влюбените. Дори САЩ, Канада, Мексико, Франция, Австралия и Великобритания са обявили този ден за национален празник, посветен на Св. Валентин. И тази година 14 февруари е повод да поговорим за сексуалната култура на младите хора, за опасността от СПИН и другите полово предавани болести, за нежеланата бременност.
МКБППМН съвместно с Центъра за обществена подкрепа и РИОКОЗ град Пловдив проведоха кампания по случай световния ден.На 12 февруари екипи от РИОКОЗ правиха безплатни и анонимни тестове за СПИН на всички в общината ни, както и участваха в оценяването на първите три места за конкурса за Валентинки, който бе обявен за всички ученици в общината ни. На 14 февруари доброволците към Центъра за обществена подкрепа се погрижиха центъра на града ни да се превърне в романтична приказка. Всички хора имаха възможност да се снимат в голямо сърце направено от балони. Всеки гражданин можеше да види любовното си послание, като спука едно от балончетата по дърветата, със специално изработена любовна стреличка. Любителите на вино имаха възможност да пийнат по чашка винце и да се отдадът на емоцията от двата празника "Свети Валентин" и "Трифон Зарезан".

31 май - Световен ден без тютюнопушене
Новини

Във връзка със Световния ден без тютюнопушене – 31 май, Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните град Хисаря, съвместно с РИОКОЗ град Пловдив и СОУ "Христо Смирненски" град Хисаря, организира междуобщински турнир по баскетбол

НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ НА МКБППМН
НовиниВ периода 16.05.2009г- 22.05.2009г. Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Хисаря, за пети пореден път ще е домакин на Националната среща-семинар организирана от Централната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Министерски съвет.
страница 1 от 4 1 2 3 4 >
Вход
Потребител

ПаролаНе сте член?
Натисни тук за да се регистрираш.

Забравена парола?
Поискайте си нова от тук.
Членска анкета
ОЦЕНЕТЕ НОВИЯТ САЙТ

ОТЛИЧЕН

МНОГО ДОБЪР

ДОБЪР

СРЕДЕН

СЛАБ

Трябва да влезете в профила си за да гласувате.
Чат
Трябва да сте влезли за да ползвате Чата.

mkbppmn
14. October 2009 09:02:52
Честита нова учебна година на всички ученици в Община Хисаря!Успех! smiley

mkbppmn
22. July 2009 07:06:12
smiley

mkbppmn
21. April 2009 12:19:13
Публикувани са във фотогалерият
smiley


dig_9601
28. October 2008 18:44:04
Ехо, изпратихме ви от ТИЦ снимки.Публик
увайте ги на страницата ви.Благодаря!!
!


mkbppmn
03. September 2008 11:56:54
здрасти Силве smiley

silviq
03. September 2008 11:53:58
здравейте!

mkbppmn
08. June 2008 22:06:48
Добро утро на всички! Успешна седмица ви желая и много усмихната! smiley